moment prosím

Jak legálně žít i podnikat mimo systém

30.12.2024místo konání: Praha, Brno, Bratislava, Košice, Eko-osada či online

Toto je velmi speciální a unikátní svého druhu kurz, který není určený široké veřejnosti.

Je určený pro odvážné zájemce, kteří překonaly strach (nebo na tom pracují) opustit tzv. "výhody" systému a rozhodli se nahlédnout za bránu matrixu a využívat to nejlepší z celého světa.

Součástí je poradenství se zrušením trvalého pobytu či změnou do výhodnější jurisdikce. Nebo při založení firmy v tzv. daňových rájích za účelem daňové optimalizace.

Součástí je i sleva 100€ na komplet vyřízení tedy přesunutí trvalého pobytu do Paraguaye od jiné firmy. Žít můžete i nadále tam kde žijete.

Pokud vás zajímá osobní svoboda či svoboda v podnikání a jak začít, nahlédněte:

Finanční soběstačnost - Jak legálně žít i podnikat mimo systém, kde najdete podrobný popis a také možnost účastnit se pouze přednášky za příspěvek 80€ a pokud se vám líbí a využijete odkazy uvedené, můžete dokoupit online kurz a doplatit jen 80€.

 

A v případě zájmu o živou přednášku (můžete a nemusíte využít), která proběhne letos naposledy (z důvodu stěhování na Kanárské ostrovy) v Praze, Brně, Bratislave a Ekoosadě v sobotu 17 00 – 19 00 vždy po kurzu “Soběstačný dům do 20tis.€”. Tedy v uvedených termínech si současně prosím i rezervujte (pokud jste tak ještě neučinili) místo na živé přednášce ZDE… a do poznámky napište na který datum se chystáte...

FOTOGALERIE

INFO: K tomuto článku není možno přidávat komentáře.

Překlad webu
Facebook
Google+
Poslední komentáře
Naše videa na YouTube
Reklama
Časopis Kvalitní život, mediální partner ekovesnice.cz
www.thermosolar.sk
www.naseekonomika.cz
www.dancelab.cz
Prodej stromků s.r.o. - zahradní centrum a ovocná školka Uherský Ostroh
(c)2010 slamenejurty.cz